Taktvätt

Tjänstekonsulten vänder sig till både privatpersoner och företag.
Vi uför Tak och Fasadvård och flyttjänster till privatpersoner men även i samarbete med ex mäklare inför flytt

Vi säljer även våra tjänster direkt till företag gällande Tak och Fasad och rengöring av solceller till Fastighetskötsel som underentreprenör.

Det är viktigt för oss att få fram skillnaden på vårt sätt att rengöra och behandla tak.

Vi skrapar bort den mesta av mossan för hand och valsborst samt blåser bort löst skräp i hängrännan. Täcker känsliga ytor såsom buskar och altan med presenning samlar ihop mossa och komposterbart skräp och tar det med oss. Vår metod bygger på att använda minimalt med vatten (högtrycksfritt) samt att förlänga livslängden på befintliga takpannor – med fokus på miljön! Vi behandlar taket med GrönFri som får påväxten att dö vilket gör att taket succesivt blir finare och finare och inom några månader (upp till 1,5 år) kommer påväxten vara borta. Efter åtgärd är taket behandlat mot ny påväxt i upp till fem år. Vi är utbildade, utrustade och försäkrade för denna typ av arbete! Vi har även Kollektivavtal och är medlemmar i Almega Service Företagen.

Vi använder oss INTE av högtryck eller hetvatten. Riskerna med det anser vi är för stora dels för att det blir efterföljande fuktskador under takpannorna, men framförallt att man med det både trycker ner sporerna från mögel eller alger in i betongpannorna och samtidigt öppnar upp betongen så det snabbare blir påväxt då fästytan blir större.